Dodatki za slušne aparate so pomembni pripomočki, ki lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo in učinkovitost slušnih aparatov. Obstaja več vrst dodatkov, ki so na voljo za različne potrebe posameznikov. Spodaj je nekaj pogostih dodatkov za slušne aparate:

Ušesni vložki, polnilniki, upravljalniki in razni drugi pripomočki za slušni aparat. Nepogrešljiv dodatek so baterije, vedno več uporabnikov pa se nagiba tudi k uporabi mobilnih aplikacij za slušne aparate. Na voljo pa imamo tudi velik spekter izdelkov za zaščito sluha. 


Ušesni vložek
Ušesni vložek

Ušesni vložek je po meri izdelan in se natančno namesti v vaše uho ter poveže s slušnim aparatom. S pomočjo prilagojenega ušesnega vložka lahko dostopate do polne zmogljivosti vašega slušnega aparata.

Preberi več
Polnilniki
Polnilniki

Enostavno in uporabno – polnilniki nadomestijo baterije za slušne aparate. Odkrijte različne možnosti, ki vam jih ponujajo polnilniki za slušne aparate in si olajšajte vsakdanje življenje, brez menjavanja baterij!

Preberi več
Upravljalniki in pripomočki za slušni aparat
Upravljalniki in pripomočki za slušni aparat

Olajšajte si uporabniško izkušnjo in svoj slušni aparat uravnavajte z različnimi upravljalniki. Na voljo imamo več vrst: TV dodatek, telefonski adapter, zunanji mikrofon/zvočnik in daljinski upravljalnik za slušni aparat.

Preberite več
Baterije
Baterije

Za brezhibno delovanje slušnega aparata so pomembne kakovostne baterije. Kljub temu, da vam Audio Clarus podari baterije za celo leto, vam jih dodatno ponujamo tudi v nakup po zelo ugodni ceni. Preverite katere baterije imamo ter kako z njimi ravnati.

Preberi več
Mobilna aplikacija
Mobilna aplikacija

Izkoristite prednosti, ki vam jih ponuja aplikacija Thrive Hearing Control na vašem telefonu. Aplikacijo lahko povežete s svojim slušnim aparatom.

Preberi več
Izdelki za zaščito sluha
Izdelki za zaščito sluha

Potrebujete primerno zaščito vašega sluha za različne priložnosti? Pri Audio Clarus vam ponujamo po meri izdelane čepke za zaščito sluha iz udobnih materialov.

Preberi več
NAROČITE SE NA PREGLED

NAROČITE SE NA PREGLED

Katera oblika slušnega aparata je najbolj primerna za vas, vam bo z veseljem svetoval slušni akustik v poslovalnici Audio Clarus.

Rezervirajte si termin za BREZPLAČEN test sluha in svetovanje o izbiri slušnih aparatov. Naši slušni akustiki vam bodo z veseljem in povsem neobvezujoče svetovali. 

BREZ čakalnih vrst!


Stopite v stik
Nazaj na vrh