Strelstvo & lov

Ljudje, ki se ukvarjajo s strelstvom ali lovstvom, imajo upravičeno visoke zahteve glede čepkov za ušes za zaščito sluha. Primeri glavnih zahtev so: 

  • Čepki za ušesa ne smejo ovirati pri nameščanju, drži in merjenju orožja.
  • Neovirana mobilnost in popolnoma nemoteče prileganje za doseganje maksimalne koncentracije.
  • Kvalitetna zaščita pred impulznimi poki orožja, a hkrati kakovostno zaznavanje zvokov okolice.


Izjava uporabnika:

»Čepki so testirani na treningih in tekmovanjih slovenskega državnega prvenstva zveze SZPS ter mednarodnih tekmovanjih IPSC. Čepki so se izkazali za več kot odlične in so vrhunski del varnostne opreme za strelce.

Priporočamo jih vsakemu strelcu!

Marko Cussigh, KPS Delta. Nad čepki so bili navdušeni tudi drugi tekmovalci iz Kluba za praktično streljanje Delta Maribor.


Po meri izdelana zaščita sluha podjetja Audio Clarus stremi k zagotavljanju prav zgodaj omenjenih zahtev.
Skrbimo za optimalno zaščito ušesa, udobno prileganje tudi pri dolgotrajnem nošenju in najboljše razumevanje govora in okolice - vse to s prilagojenimi čepki za ušesa.

Na voljo so 4 različni modeli čepkov za ušesa. Pomemben je namen - ali je strelstvo recimo lovske narave ali bolj športne, kot biatlon. Nato se izdelki razlikujejo glede na obliko in material.
Glede prave izbire se lahko vedno in neobvezujoče posvetujete s slušnim akustikom v poslovalnici Audio Clarus.

AKTIVNA ZAŠČITA SLUHA

VISOKI IMPULZI, ELEKTRONSKI DUŠILEC

Elektronska zaščita sluha podjetja Audio Clarus zagotavlja popolno zaščito, najboljše usmerjeno poslušanje in optimalno zaznavanje okolice.
Pri impulznem hrupu, na primer strelnem ali eksplozivnem poku, ki doseže do 164 dB, se elektronski dušilec sproži v manj kot 10 milisekundah.
Tako v popolnosti zaščiti bobenček in s tem sluh pred šokom in možnimi poškodbami.


SVETLI POLIMERIZAT

ROBUSTEN IN DOLGOTRAJEN

Čepki za ušesa za zaščito sluha iz svetlo polimerizata so trpežni in odporni proti umazaniji. Pri nameščanju orožja je ta majhna in lahka zaščita sluha komaj opazna in izredno nemoteča. Po želji so lahko narejeni tudi z ročajem in trakom za prenašanje. Prav tako je na po meri narejene čepke za ušesa možno priključiti komunikacijske dodatke, kar je idealna rešitev za policijo, vojsko in varnostno osebje. 

TRDO - MEHKI AKRIL

PRILAGUJOČ SE UŠESU

Prilagojeni čepki za ušesa za zaščito sluha iz trdo-mehkega akrila izenačijo temperaturo v ušesu. Postanejo mehkejši in zato zelo prilagodljivi.
To zagotavlja veliko udobja tudi pri dolgotrajni uporabi.

SILIKON

UDOBJE PRI NOŠENJU IN VISOKA AKUSTIČNA TESNITEV

Posebej primeren za šport je ta visokokvaliteten silikon izjemno prijeten za nositi v ušesu in zaradi globoke akustične tesnitve zagotavlja najvišjo raven koncentracije med tekmovanji. 

NAROČITE SE NA SVETOVANJE

NAROČITE SE NA SVETOVANJE

Kateri material in katera oblika po meri narejenih čepkov za ušesa je primerna za zaščito vašega sluha, vam bo z veseljem svetoval slušni akustik v poslovalnici Audio Clarus.

Rezervirajte si termin za svetovanje o izbiri pravilne zaščite sluha. Naši slušni akustiki vam bodo z veseljem in povsem neobvezujoče svetovali.

BREZPLAČNO parkirišče!


Stopite v stik
Nazaj na vrh