Audio Clarus - Slušni aparati
Glasba & dogodki

Primerna zaščita v kolikor so koncerti, klubi, festivali in prireditve na prostem so vaša druga dnevna soba.
Glasba oziroma zvok okolice vam bo kljub zaščiti sluha všeč v vsakem momentu, saj se zvok preko posebej vgrajenih visokokvalitetnih filtrov v čepkih odraža kot jasen, naraven in nepopačen. Naloga čepkov je, da linearno, na prav vsaki frekvenci varujejo pred potencialnimi visoko impulznimi šoki za sluh.

POPOLNOST GLASBE SE SREČA S POPOLNOSTJO UDOBJA

  • Na voljo 5 različnih filtrov, za različne potrebe oziroma glasbena doživetja.
  • Linearna izolacija za popoln zvok. Na vsaki frekvenci po meri narejeni ušesni vložki skrbijo za zaščito pred impulznimi valovi.
  • Idealno prilagojeni vašemu ušesu.
  • Prijetno udobje pri nošenju zaradi mehkega silikona.
  • Naj ne bo le prozorna, črna ali bela. Izbirate lahko med celim spektrom različnih barv.

ZAŠČITA SLUHA ZA LJUBITELJE GLASBE

Po meri izdelana zaščita sluha za vse ljubitelje sveta glasbe je narejena iz visokokvalitetnega mehkega silikona z vgrajenimi filtri. Linearni filtri so so na voljo za različne potrebe (glasnosti okolice) in so zamenljivi. Enakomerno dušijo visoke impulze na vseh frekvencah kar zagotavlja odlično glasbeno izkušnjo in vrhunski zvok.

LASTNOSTI

Natančna prilagoditev in posebna tehnologija filtrov vam omogočata, da uživate v glasbi takšni kot je. Jasno in nepopačeno doživetje zvoka od nizkih tonov do visokih tonov. To omogočajo posebni filtri HLM z linearnim dušenjem v celotnem frekvenčnem območju. Govor lahko popolnoma razumete, medtem ko je vaš sluh zaščiten.


SILIKONSKI NOSILEC ZA SLUŠALKE

Glasbo obožujete vas pa slušalke neprestano motijo oziroma tiščijo v sluhovodu?

Ste aktivni športnik, slušalke pa del nujne opreme in vam neprestano drsijo iz ušesa?

Po meri narejeni nosilci za vaše slušalke so rešitev na zgornje težave. Vaše najljubše slušalke se vam bodo tako v popolnosti prilegale in udobno sedele v ušesu.

Zaščita sluha za glasbeno industrijo je izdelana tako, da se natančno prilega vašemu ušesu. Ušesni vložki oziroma "čepki" so izdelani iz 100 % 3D mehkega silikona. Popolnoma udobni in nemoteči so v vsaki situaciji - ne glede na to ali plešete v množici ali nastopate s svojo skupino na odru.

Ker imajo vsi filtri (razen HLM10) v kombinaciji z po meri narejenim ušesnim vložkom certifikat izpolnjevanja evropskih standardov akustične izolacije, se lahko ta tip po meri narejenih čepkov uporablja tudi na glasnih delovnih mestih, kjer je potrebno veliko komunikacije. Po želji so lahko narejeni tudi z ročajem in trakom za prenašanje.

LINEARNOST NA CELOTNEM FREKVENČNEM OBMOČJE

Glede na svoj okus lahko izberete enega od 5 linearnih filtrov HLM - točno po svojih potrebah oziroma glede na glasnost glasbenega dogodka. Filtre lahko kadarkoli zamenjate. So robustni, enostavni za zamenjavo in vzdržljivi.

Za razliko od podobnih filtrov drugih proizvajalcev jih lahko preprosto očistite z vodo in blagim milom. To pomeni, da zanje ni določeno obdobje za zamenjavo.

NAROČITE SE NA SVETOVANJE

NAROČITE SE NA SVETOVANJE

Kateri material in katera oblika po meri narejenih ušesnih vložkov je primerna za zaščito vašega sluha, vam bo z veseljem svetoval slušni akustik v poslovalnici Audio Clarus.

Rezervirajte si termin za svetovanje o izbiri pravilne zaščite sluha. Naši slušni akustiki vam bodo z veseljem povsem neobvezujoče svetovali.

BREZPLAČNO parkirišče!


Stopite v stik
Nazaj na vrh