Polnilniki za slušni aparat

S polnilnikom za slušni aparat bo vaša baterija slušnega aparata vedno polna!


Kaj je polnilnik za slušni aparat? 

Enostavno in uporabno - brez menjavanja baterij. Polnilnik za slušni aparat je priročna škatlica, v katero zvečer enostavno odložite vaš slušni aparat in čez noč se bodo baterije napolnile. Tako se izognete večkratni menjavi baterij na vašem slušnem aparatu in rednemu strošku ob nakupu le teh.
Polnilnik za slušni aparat vsebuje litij-ionsko baterijo. Ustvarja energijo s premikanjem litijevih ionov v baterijski celici od negativne k pozitivni elektrodi. Uporablja se tudi že v številnih elektronikah, kot so mobilni telefoni, slušalke in tablice.
Povpraševanje po litij-ionskih slušnih aparatih za ponovno polnjenje je vedno večje, zaradi svoje daljše življenjske dobe, enostavne uporabe, zanesljivosti in zmogljivosti večkratnega polnjenja.
Odkrijte različne možnosti, ki vam jih ponuja polnilnik za slušni aparat in si olajšajte vsakdanje življenje, brez menjavanja baterij! 

Polnilnik za vušesni slušni aparat

Zahvaljujoč polnjenju z magnetno resonanco se slušni aparat brezkontaktno polni v polnilniku. Preprosto namestite slušni aparat v polnilec, polnilec pa samodejno izklopi slušni aparat in zažene cikel polnjenja. Polnilniki zagotavljajo do 24 ur energije z enim polnjenjem!

Polnilnik za vušesni slušni aparat

Polnilnik za zaušesni slušni aparat

Tudi pri zaušesnih slušnih aparatih velja podobno - enostavno jih pospravite v polnilnik in vaš slušni aparat bo kmalu imel polno baterijo.
Na voljo je tudi v premium izvedbi - kar pomeni, da zaradi dodatnega vgrajenega akumulatorja omogoča prenosno polnjenje, brez priklopa na elektriko. Ima integrirano funkcijo sušenja, integrirano UV čistilno lučko ter funkcijo 30-minutnega hitrega polnjenja. Vse v enem!

 

Polnilnik za zaušesni slušni aparat

Mini turbo polnilec

Vaš slušni aparat bo popolnoma napolnjen v manj kot treh urah!

Mini Turbo polnilec z vgrajenim močnim akumulatorjem lahko kar 4x napolni vaš slušni aparat. Potem pa ga morate ponovno napolniti. Možnost litij-ionskega polnjenja v žepni velikosti je izjemno priročna polnilec pa je lahek in enostaven za uporabo. 

Mini turbo polnilec

Dejstva o polnilnikih za slušni aparat: 

  • S polnilnikom za slušni aparat vas sedaj ne bo več skrbelo, da bi vam na oddihu zmanjkalo baterij, saj imate polnilnik vedno pri sebi. Se odpravljate na letalo? Dobra novica je, da lahko vaš polnilnik vzamete s seboj. 
  • Polnilniki so majhni in enostavni za uporabo!
  • Polnilnik za slušni aparat je del vašega slušnega aparata, zato ga vedno prinesite s seboj k slušnemu akustiku. Ta bo preveril tudi njegovo funkcionalnost in odpravil morebitne nepravilnosti v delovanju.
  • Baterija/polnilnik za slušni aparat nima spominskega učinka, zato lahko svoj slušni aparat polnite vsak dan - kadarkoli. Ni treba čakati, da se baterija popolnoma izprazni.


Kako skrbeti in hraniti polnilnik za slušni aparat:

  • Polnilnik za slušni aparat vedno hranite na čistem in suhem mestu, kot sta komoda ali nočna omarica. Izogibajte se vlažnim ali mokrim pogojem, kot sta kopalnica ali kuhinja.
  • Ne izpostavljajte ga prekomerni toploti in ga ne shranjujte na okenski polici ali v vročem avtomobilu.
  • Za čiščenje polnilnika za slušni aparat ne uporabljajte vode ali mokre krpice.
Nazaj na vrh