Audio Clarus - Slušni aparati
Policija & varovanje

Varnostno osebje in posebne enote se morajo v vseh razmerah 100-odstotno zanašati na svojo opremo. Po meri prilagojena zaščita sluha podjetja Audio Clarus zagotavlja največje udobje pri nošenju, popolno prileganje in zelo dobro zaznavo okolice.

VEČJA ZAŠČITA, VEČJA VARNOST

  • Natančno in nemoteče prileganje za več ur.
  • Brez motenj pri usmerjanju orožja.
  • Majhna oblika, nemoteno gibanje in bojazen izpadanja vložka.
  • Zelo visoko udobje pri nošenju, tudi za uporabnike čelad ali očal.
  • Izboljša koncentracijo zaradi visoke osnovne izolacije.
  • Najboljša razumevanje govora s popolno zaščito pred hrupom.
  • Možnost priključitev komunikacijskih dodatkov.


Materiali primerni za zaščito sluha v sektorju policije, vojske in varovanja: 

SILIKON

UDOBJE PRI NOŠENJU IN VISOKA AKUSTIČNA TESNITEV

Profesionalna zaščita sluha iz mehkega silikona, ki zagotavlja izjemno udobno prileganje in najvišjo stopnjo tesnjenja. Po želji so lahko narejeni tudi z ročajem in trakom za prenašanje. Prav kako je na po meri narejene ušesne vložke možno priključiti komunikacijske dodatke, kar je idealna rešitev za policijo, vojsko in varnostno osebje.

AKRIL

TRPEŽEN IN TRAJEN


Prilagojena zaščita sluha iz akrila je trpežna, trajna in odporna proti umazaniji. Zelo primeren je za mokre in zunanje terene. Po želji so lahko narejeni tudi z ročajem in trakom za prenašanje. Prav kako je na po meri narejene ušesne vložke možno priključiti komunikacijske dodatke, kar je idealna rešitev za policijo, vojsko in varnostno osebje.

NAROČITE SE NA SVETOVANJE

NAROČITE SE NA SVETOVANJE

Kateri material in katera oblika po meri narejenih ušesnih vložkov je primerna za zaščito vašega sluha, vam bo z veseljem svetoval slušni akustik v poslovalnici Audio Clarus.

Rezervirajte si termin za svetovanje o izbiri pravilne zaščite sluha. Naši slušni akustiki vam bodo z veseljem povsem neobvezujoče svetovali.

BREZPLAČNO parkirišče!


Stopite v stik
Nazaj na vrh