Spanje & mir

PERESNO LAHKI IZ MEHKEGA SILIKONA

Vaš partner smrči, sosedje so preglasni ali pa vaš spanec z ropotom prekine mimoidoči vlak. Za take primere so v Audio Clarus na voljo posebej udobni čepki za ušesa.

Po meri narejeni čepki za ušesa za spanje se popolnoma prilegajo ušesu. Material je izjemno lahek mehak silikon, zato so čepki za ušesa za spanje varno nameščeni v ušesu in jih pri spanju na boku skoraj neobčutimo. 

MIR PO MERI

  • Popolno prileganje ušesu in sluhovodu.
  • Zagotavljajo želeni mir.
  • Izjemno lahki in skoraj neopazni, neobčutni v ušesu.
  • Primerni za spanje na boku.
  • Na voljo cel spekter barv. Tudi takšni, ki se svetijo v temi.

Mehki čepki za ušesa za spanje zagotavljajo mirno noč. Izdelani so iz biokompatibilnega silikona in se skoraj neobčutno prilegajo ušesu. Ta mali pomočnik je idealen tudi za ljudi, ki spijo na boku. Bojazen, kot pri običajnih ušesnih vložkih ali čepki, da le ti niso primerni za večurno uporabo v ušesu čez noč, je tu odveč.

Prilagojena zaščita za spanje s čepki za ušesa zanesljivo zmanjša nadležen hrup iz okolice: smrčanje, tiktakanje budilke in drug hrup zaradi prometa, glasbe ali glasnih sosedov - kot spalna maska za ušesa.
Čudovita tišina, za miren spanec!

NAROČITE SE NA SVETOVANJE

NAROČITE SE NA SVETOVANJE

Kateri material in katera oblika po meri narejenih čepkov za ušesa je primerna za zaščito vašega sluha, vam bo z veseljem svetoval slušni akustik v poslovalnici Audio Clarus.

Rezervirajte si termin za svetovanje o izbiri pravilne zaščite sluha. Naši slušni akustiki vam bodo z veseljem in povsem neobvezujoče svetovali.

BREZPLAČNO parkirišče!


Stopite v stik
Nazaj na vrh