Ne slišim dobro, kako naprej?

V kolikor opazite, da slabše slišite in želite preveriti svoj sluh se preko spletnega obrazca prijavite na test sluha v Audio Clarus. Po prejeti prijavi vas v najkrajšem možnem času kontaktiramo in skupaj določimo termin, ki vam najbolj ustreza.

Kako poteka test sluha?

Test sluha je popolnoma neboleč in varen. V naših slušni sobi vas bo naš slušni akustik oskrbel na najvišjem možnem nivoju in poskrbel, da bo izkušnja kar se da prijetna. Pregled sluha traja približno 30 minut. Po opravljenih meritvah v slušni sobi sledi še posvet s slušnim akustikom, kjer vam podrobneje razloži rezultate testa ter priporoča nadaljne zdravljenje, če je to potrebno.

Potrebujem slušni aparat, kako naprej?

Po opravljenem testu sluha ugotovimo, da potrebujete slušni aparat. Napotimo vas k osebnemu zdravniku, kateri vam izda napotnico do ORL specialista. ORL specialist pa izda naročilnico s katero, vam izdelamo individualne ušesne vložke. Po prejetju ušesnih vložkov sledi testiranje slušnega aparata. Ko je testiranje zaključeno in ocenjeno kot uspešno, sledi izdaja slušnega aparata. 

Kakšna je ponudba slušnih aparatov v Audio Clarus?

Ponujamo popolnoma digitalne in sodobne slušne aparate različnih oblik, barvah in velikosti. Ponujamo vam zaušesne in vušesne slušne aparate, ki so lahko baterijiski ali litij-ionski (polnilniki). Slušni aparati iz ponudbe so minimalistični, zelo majhni, diskretni pa vendar izjemno zmogljivi. Slušni aparat izberete skupaj z našim slušnim akustikom, kjer vam na podlagi vaših meritev priporoča najbolj primernega za vas.

Kako vzdržujem svoj slušni aparat?

Ob prevzemu slušnega aparata vas naš slušni akustik o negi in vzdrževanju primerno seznani in vse poduči. Nega je zelo preporosta in se jo je lahko naučiti. Poleg slušnega aparata vam pripadajo vsi pripomočki (krpice, spreji, ...) brezplačno. V primeru, da se gre pri negi in vzdrževanju karkoli narobe, se le oglasite pri nas in opravili bomo brezplačen servis. 

Ali lahko pri vas kupim baterije za slušne aparate?

V naši ponudbi imamo tudi široko paleto baterij za slušne aparate po izjemno nizki ceni - od 2,99 eur dalje. Prav tako, vas ob prevzemu slušnega aparata založimo z baterijami za 1 leto.

Mi priprada garancija na ceno?

Če v šestih tednih od nakupa na slovenskem trgu opazite enak model slušnega aparata z nižjo ceno kot pri nas, nam lahko vrnete aparat, mi pa vam povrnemo kupnino. Enak izdelek (slušni aparat) pomeni, da mora imeti tudi enako EAN kodo. Ste zasledili cenejši slušni aparat? Obvestite nas na audio@clarus.si (nas pokličite ali obiščite poslovalnico Audio Clarus) in nam pošljite spletno povezavo do slušnega aparata z navedeno ceno ali račun, mi pa vam bomo povrnili kupnino. Datum ne sme biti starejši od šestih tednov.
Prav tako vam priprada tudi GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO: Če z novim slušnim aparatom niste zadovoljni niti po treh mesecih nošenja od nakupa, vam ga bomo zamenjali.

Kaj še lahko dobim pri vas poleg slušnih aparatov?

Poleg pestre ponudbe slušnih apratov, ponujamo tudi razne izdelke za za zaščito sluha, prilagojeno za posamezno področje (industija, glasbeniki, plavanje, potovanja, ... ). Ponujamo tudi razne polnilnike za slušne aparate, razne upravljalnike in pripomočke (Tv dodatnik, telefonski adapterji, ... ). Pri nas vam ponujamo tudi različne baterije za slušne aparate po izjemno ugodni ceni. 

Kaj so prednosti Audia Clarus?

Naj vam naštejemo nekaj naših prednosti: 

- opravljamo brezplačne teste sluha kadarkoli in brezplačno,

- ponujamo izjemne slušne aparate z in brez doplačila,

- ob naročilu slušnega aparata prejmete set za nego in baterije,

- brezplačno vam ponudimo kontrolne preglede (čiščenje in servis),

- ponujamo vam brezplačno testiranje slušnega aparata z in tudi brez naročilnice.

Nazaj na vrh