Baterije za slušne aparate

NAJCENEJŠE baterije za slušne aparate na trgu - od 1,99 eur dalje!* 

Današnji sodobni slušni aparati so majhni in visoko zmogljivi. Zahtevajo posebej razvite, zmogljive baterije.
Audio Clarus vam ob nakupu slušnega aparata PODARI baterije, ki jih potrebujete za celo leto.

Za brezhibno delovanje slušnega aparate so pomembne kakovostne baterije. Na voljo so v 4 različnih velikostih (barvah): 10 (rumene), 312 (rjave), 13 (oranžne) in  675 (modre). Ponujamo vam baterije treh različnih proizvajalcev: Masterlife, Renata Maratone in PowerOne in to po zelo ugodni ceni - od 1,99 eur dalje! 
Enostavno povedano: večja kot je baterija, več energije omogoča. Večjo moč kot mora slušni aparat zagotavljati, večja baterija je potrebna.

Baterije lahko kupite tudi v naši E-trgovini Clarus

Obiščite našo E-trgovino Clarus in kupite baterije po izjemno nizki ceni 1,99 €*.
BATERIJE LAHKO KUPITE TUKAJ
RUMENE (10)
RUMENE (10)

S širino le 5,8 mm in višino 3,6 mm so te baterije zelo majhne in primerne za vušesne slušne aparate.

ORANŽNE (13)
ORANŽNE (13)

So široke 7,9 mm in visoke 5,4 mm. Uporabljajo se predvsem za zaušesne slušne aparate.

RJAVE (312)
RJAVE (312)

Je najpogostejša velikost baterije - široka 7,9 mm in visoka 3,6 mm. Uporablja se predvsem za vušesne slušne aparate in majhne zaušesne slušne aparate.

MODRE (675)
MODRE (675)

Je največja in najmočnejša baterija za slušni aparat - široka 11,6 mm in visoka 5,4 mm. Ima 6 1/2-krat večjo napolnjenost, kot manjša baterija tipa 13 in se večinoma uporablja v visoko zmogljivih slušnih aparatih.

Kje kupiti baterije za slušni aparat?

Baterije za slušne aparate ponujamo v vseh poslovalnicah Optike Clarus po Sloveniji. Oglasite se v najbližji poslovalnici in z veseljem vam pomagamo izbrati najprimernejše baterije za vaš slušni aparat! V kolikor že veste, katere baterije potrebujete, pa jih lahko kupite v naši E-trgovini Clarus.

KUPI BATERIJE V SPLETNI TRGOVINI
Kje kupiti baterije za slušni aparat?

Pravilno shranjevanje baterij za slušni aparat

Baterije za slušni aparati so običajno v paketu po 6 baterij. Baterija za slušni aparat, znana tudi kot baterija cink-zrak, je v originalni embalaži zaprta z lepilnim tesnilom. Če je tesnilo odstranjeno, vstopi kisik v jedro baterije, ki je napolnjeno s cinkovim prahom. To vodi do kemične reakcije: cink oksidira in proizvaja elektriko.
Pravilno shranjevanje odprte embalaže je pomembno za življenjsko dobo baterije.
Baterije so optimalno shranjene pod naslednjimi pogoji:

  • Sobna temperatura (brez toplote ali mraza).
  • Brez visoke vlažnosti ali mokrega zraka.
  • Brez neposredne izpostavljenosti svetlobi.
  • Nepoškodovana zaščitna folija.
  • Tudi v dobrih pogojih baterij za slušne aparate ni mogoče shranjevati za nedoločen čas. Vsako leto izgubijo približno 3 % celotne moči.
Pravilno shranjevanje baterij za slušni aparat

Kam z odpadnimi baterijami za slušni aparat?

Življenjska doba ene baterije je odvisna od same uporabe slušnega aparata, vrste in nastavitev slušnega aparata. Da bi čas delovanja baterije podaljšali, bodite pozorni, da slušni aparat ugasnete, ko ga ne uporabljate. Da bi se izognili skrajšani življenjski dobi baterije pazite, da baterije ne puščate na soncu, vlagi ali v bližini kovinskih predmetov, saj lahko pride do stika.
Baterije ne sodijo med gospodinjske odpadke, zato jih mi z veseljem sprejmemo v naših zabojnikih za odpadne baterije v vseh poslovalnicah Optike Clarus po Sloveniji.

Kam z odpadnimi baterijami za slušni aparat?

Ste naveličani pogoste menjave baterij za slušne aparate in z njimi povezanih stroškov?

Današnja moderna tehnologija vam omogoča zajeten nabor dodatkov za slušni aparat. Med njimi so tudi polnilniki za slušni aparat. Enostavno postavite slušni aparat na polnilnik, na primer ponoči, ko slušnega aparata ne nosite in v kratkem času se bo napolnil.
Polnilniki imajo lasten akumulator, tako da se slušni aparati polnijo, tudi ko polnilec ni priključen na elektriko in ste na potovanju.
So majhni, izjemno priročni in enostavni za uporabo.

Preberite več
Ste naveličani pogoste menjave baterij za slušne aparate in z njimi povezanih stroškov?

* na dan 01.02.2023. Nižja cena velja pri izbranih baterijah: Renata (velikost, 10, 13, 657 in 312) in Masterlife (657). Določene baterije imajo krajši časovni rok uporabe.

Nazaj na vrh