Garancija, podpora in servis

Garancija, podpora in servis

"Z nami slišite srečo" je naše glavno vodilo. V kupcu vidimo sebe. Trudimo se izpolniti vaše želje. Naši slušni akustiki uporabljajo najnovejšo tehnologijo, da preverijo vaš sluh in poiščejo najboljši slušni aparat za vas.

Garancija

Zahvaljujoč garanciji je našim strankam Audio Clarus zajamčen nakup brez tveganja. Nudimo vam: 

  • GARANCIJO NA CENO
    Če v šestih tednih od nakupa na slovenskem trgu opazite enak model slušnega aparata z nižjo ceno kot pri nas, nam lahko vrnete aparat, mi pa vam povrnemo kupnino. Enak izdelek (slušni aparat) pomeni, da mora imeti tudi enako EAN kodo. Ste zasledili cenejši slušni aparat? Obvestite nas na audio@clarus.si (nas pokličite ali obiščite poslovalnico Audio Clarus) in nam pošljite spletno povezavo do slušnega aparata z navedeno ceno ali račun, mi pa vam bomo povrnili kupnino. Datum ne sme biti starejši od šestih tednov.

  • GARANCIJO NA ZADOVOLJSTVO
    Če z novim slušnim aparatom niste zadovoljni niti po treh mesecih nošenja od nakupa, vam ga bomo zamenjali.

  • 3-LETNO GARANCIJO
    Pri Audio Clarus dobite preverjeno kakovost. Za slušne aparate in pripomočke nudimo triletno garancijo. To je tudi najdaljša garancija na trgu med izbranimi ponudniki slušnih aparatov.
Garancija

Podpora

Naši slušni akustiki so strokovnjaki za dober sluh, saj se izobražujejo pri mednarodno priznanem podjetju Fielmann, ki je vodilni na evropskem področju slušne akustike akustike in optike. V izobraževalnih delavnicah Akademije Fielmann, Audio Clarus redno usposablja in dodatno izobražuje svoje slušne akustike, certificira veščine in tako zagotavlja strokovno usposobljenost vseh svojih zaposlenih.

Nacionalna priznanja potrjujejo visok standard usposabljanja, katerega so deležni naši zaposleni pri Audio Clarus. Na letnem tekmovanju, ki primerja strokovnost, izobrazbo in kvaliteto svetovanja je bil Fielmann v letih 2018 in 2019 izbran kot absolutni zmagovalec na področju slušne akustike.

Podpora

Servis

Očistimo in preverimo delovanje vašega slušnega aparata. Kadarkoli in brezplačno. Želimo, da ste zadovoljni. Manjša popravila vašega slušnega aparata uredimo neposredno na licu mesta.

Servis
NAROČITE SE NA PREGLED

NAROČITE SE NA PREGLED

Katera oblika slušnega aparata je najbolj primerna za vas, vam bo z veseljem svetoval slušni akustik v poslovalnici Audio Clarus.

Rezervirajte si termin za BREZPLAČEN test sluha in svetovanje o izbiri slušnih aparatov. Naši slušni akustiki vam bodo z veseljem in povsem neobvezujoče svetovali. 

BREZ čakalnih vrst!


Stopite v stik
Nazaj na vrh