Upravljalniki in pripomočki za slušni aparat

TV vmesnik za slušni aparat

Povezava na televizor s podporo TV vmesnik omogoča prenos zvoka iz televizije neposredno na vaše slušne aparate. Za individualno zvočno izkušnjo - v stereo ali Dolby Digital ®.

TV vmesnik za slušni aparat

Daljinski upravljalnik za slušni aparat

Z daljinskim upravljalnikom lahko zelo priročno in enostavno upravljate glasnost svojih slušnih aparatov ali diskretno izbirate med slušnimi programi v različnih zvočnih situacijah.

Daljinski upravljalnik za slušni aparat

Zunanji mikrofon za slušni aparat

Mikrofon lahko med sestanki postavite na mizo ali ga pritrdite na sogovornika. Naj bo to na okrogli mizi v velikih sejnih sobah, ali pa ga pritrdite na prijatelja med izjemno glasno nogometno tekmo ali pa na predavatelja, ki govori 20 vrst pred vami v veliki dvorani.
Izgovorjena beseda sogovornika se prenaša neposredno v vaše slušne aparate, hrup je zmanjšan, govor pa izredno čist.


Zunanji mikrofon za slušni aparat

Telefonski adapter za slušni aparat

Sprejmite telefonske klice s pritiskom na gumb na upravljalcu telefonskih klicev in telefonirajte v najboljši zvočni kakovosti.
Zvok se prenaša neposredno v vaše slušne aparate preko tehnologije Bluetooth.

Telefonski adapter za slušni aparat
NAROČITE SE NA PREGLED

NAROČITE SE NA PREGLED

Katera oblika slušnega aparata je najbolj primerna za vas, vam bo z veseljem svetoval slušni akustik v poslovalnici Audio Clarus.

Rezervirajte si termin za BREZPLAČEN test sluha in svetovanje o izbiri slušnih aparatov. Naši slušni akustiki vam bodo z veseljem in povsem neobvezujoče svetovali. 

BREZ čakalnih vrst!


Stopite v stik
Nazaj na vrh