Čepki za ušesa

ČEPKI ZA UŠESA ZA VODO – za otroke in odrasle

18.04.2024

Se tudi vi radi sproščate v bazenih, termalni vodi in morju? Vas pa moti vdor vode v ušesa? Imate občutek čepa v ušesu, če se potopite pod vodo? Si želite uživati v vodi, brez skrbi, bolečin in vnetij? Odločite se za čepke za ušesa za v vodo, ki so narejeni po meri – kar pomeni, da bomo naredili odtis vašega ušesa in naredili čepke za ušesa narejene posebej za vas.

Čepki za ušesa za vodo so narejeni iz mehkega silikona, zato vas ob nošenju ne bodo ovirali. V kolikor bi se vam zgodilo, da čepke v vodi izgubite, bodo le ti plavali na vodi, tako da jih boste težko izgubili. Odlikuje jih tudi izjemna vzdržljivost, saj jih boste lahko uporabljali vse do 6 let. Prav tako pa lahko izbirate med več kot 15 različnimi barvami čepkov za ušesa za vodo.

Z nakupom čepkov za ušesa boste prejeli 2 čepka (za levo in desno uho), ki bosta preprečevala vdor vode v ušesa. Primerni so za večkratno uporabo, tako da boste privarčevali na dolgi rok. Priložimo pa jih v lični škatlici za shranjevanje.

Ali so čepki za ušesa za vodo primerni tudi za otroke?
Ali so čepki za ušesa za vodo primerni tudi za otroke?

Da, na voljo so tudi čepki za otroke za vodo, ki so narejeni po meri.  Tako bodo lahko vaši otroci uživali v vodni zabavi brez skrbi. Čepki za ušesa so še posebej primerni za otroke s timpanostomskimi cevkami v bobniču.

Komu so namenjeni čepki za ušesa za vodo?
Komu so namenjeni čepki za ušesa za vodo?

Namenjeni so vsem ljubiteljem kajtanja, surfanja, supanja, in drugih vodnih športov. Čepki za ušesa so primerni tudi za tuširanje, za ljudi, ki so še posebej občutljivi na vdor vode v ušesa.

Kako poteka izdelava čepka za ušesa za vodo?

Čepke za ušesa za vodo v Audio Clarus delamo za vsakega posameznika posebej, zato je treba za izdelavo obiskati eno izmed naših poslovalnic, kjer bomo opravili odtis. Po odtisu boste v roku 7 dni prejeli vaše po meri narejene čepke za ušesa za vodo.

Naročite se na svetovanje o zaščiti sluha

Izboljšate svojo kakovost življenja, uživajte v vodi in si zagotovite kakovostne čepke za ušesa za vodo.

Naročite se na svetovanje o zaščiti sluha
Nazaj na seznam
Audio Clarus tudi v ljubljanskem BTC-ju
Nazaj na vrh