čepki za ušesa za spanje
Če želite imeti kvaliteten in miren spanec se izognite standardnim čepkom iz trgovine in si privoščite po meri narejen čepke za ušesa za spanje.

Le s po meri narejenimi čepki za ušesa za spanje bo vaš spanec popolnoma miren in brez motečih dejavnikov.

Tukaj je nekaj ključnih razlogov zakaj so čepki po meri boljša izbira:

  1. Popolno prileganje: Čepki, ki so narejeni po meri, se popolnoma prilegajo obliki vašemu ušesu, kar zagotavlja maksimalno udobje in zanesljivo zatesnitev. To preprečuje, da bi se čepki med spanjem izmikali ali izpadli.

  2. Učinkovita zvočna izolacija: Ker so čepki narejeni po meri, lahko zagotovijo boljšo zvočno izolacijo kot standardni čepki. To je še posebej pomembno za tiste, ki živijo v hrupnih okoljih ali potujejo in želijo zmanjšati motnje med spanjem.

  3. Daljša življenjska doba: Če so čepki narejeni po meri iz kakovostnih materialov, lahko trajajo dlje časa kot standardni čepki, ki jih je treba redno nadomeščati. To lahko prinese dolgoročne prihranke in manj odpadkov.

  4. Individualizirane potrebe: Vsakdo ima drugačno obliko ušes, zato čepki, narejeni po meri lahko bolje zadovoljijo posameznikove potrebe.

  5. Boljše udobje: Ker so čepki narejeni po meri za vaše ušesa, je verjetnost draženja ali nelagodja manjša kot pri standardnih čepkih, ki se lahko razlikujejo v velikosti in obliki. Prav tako lahko z njimi brez težav spite na boku, medtem ko pri standardnih čepkih iz trgovine spanje na boku ne predstavlja nobenega udobja.


 

V Audio Clarus vam po meri izdelamo čepke za ušesa za spanje in mehkega silikona. Pri obisku naše poslovalnice vam uredimo odlitek vašega ušesa ter na podlagi odtisa vašega ušesa naredimo čepke za spanje. Na svetovanje o izdelkih za zaščito sluha se lahko naročite tukaj.

NAROČITE SE NA SVETOVANJE

NAROČITE SE NA SVETOVANJE

Kateri material in katera oblika po meri narejenih čepkov za ušesa je primerna za zaščito vašega sluha, vam bo z veseljem svetoval slušni akustik v poslovalnici Audio Clarus.

Rezervirajte si termin za svetovanje o izbiri pravilne zaščite sluha. Naši slušni akustiki vam bodo z veseljem in povsem neobvezujoče svetovali.

BREZPLAČNO parkirišče!


Stopite v stik
Audio Clarus tudi v ljubljanskem BTC-ju
Nazaj na seznam
TEST SLUHA V MARIBORU
Nazaj na vrh