TEST SLUHA V MARIBORU
Člani društva Štajerska skupnost so se odzvali povabilu in obiskali našo najnovejšo poslovalnico Audio Clarus v Mariboru.

Našo najnovejšo poslovalnico Audio Clarus so obiskali člani društva Štajerska skupnost in opravili brezplačni test sluha. Skupina je prišla v jutranjih urah, ko je tudi sluh bolj kvaliteten in še "ne utrujen" od celodnevne okolice. V slušno sobo so se zvrstili posamično, kjer smo jim natančno izmerili sluh. Sledila je kratka analiza izmerjenega sluha ter individualni pogovor z našim slušnim akustikom. Ker imamo v isti poslovalnici tudi preglede vida v oddelku Optike Clarus smo jim omogočili tudi to. Tako so na enem mestu prejeli vrhunski pregled vida in sluha. 

"Izmera sluha še nikdar ni bila tako prijetna. Slušni akustik je zelo prijazen in z občutkom je izmeril sluh in podal vse povratne informacije. Pri izmeri je bilo ugotovljeno malenkostno poslabšanje sluha, vendar nič drastičnega. Slušnega aparata ta trenutek še ne potrebujem, bomo pa od sedaj naprej redno izvajal kontrole sluha." - Rade Bakračevič, člank društva Štajerska skuponost

Našo poslovalnico za zapustili nasmejani in dobre volje mi pa se jim zahvaljujemo za obisk.


ČEPKI ZA UŠESA ZA SPANJE
Nazaj na seznam
Audio Clarus tudi v Mariboru!
Nazaj na vrh