Vušesni slušni aparat

Vušesni slušni aparat

Sodobna digitalna tehnologija omogoča izdelavo visoko razvitih slušnih aparatov v vedno manjših izvedbah. Tako majhen, da lahko nekatere slušne aparate namestimo v ušesni kanal. Ti tako imenovani v slušni aparati ITE (ITE = v ušesu) so navzven komaj opazni in so zato na videz posebej diskretni.


Vušesni slušni aparati v naši ponudbi

IIC slušni aparat
IIC slušni aparat

IIC je okrajšava za slušne aparate, ki so "nevidni v kanalu". Ta oblika slušnega aparata ni vidna od zunaj. Ker je slušni aparat IIC nameščen neposredno pred bobničem, mora biti ušesni kanal določene minimalne velikosti.


CIC slušni aparat
CIC slušni aparat

CIC je kratica za slušne aparate, ki so nameščeni "popolnoma v kanalu". Slušni aparati CIC so od zunaj komaj vidni. Primerni so za osebe z blago do zmerno izgubo sluha.

ITC slušni aparat
ITC slušni aparat

Ta slušni aparat sedi "v kanalu". Ker pa je nameščen neposredno ob izhodu iz sluhovoda, omogoča nekoliko večji, a tudi nemoteč dizajn. Slušni aparati ITC so primerni za potrebe višje zmerne izgube sluha.

Slušni aparat Concha
Slušni aparat Concha

Slušni aparat Concha je največja ITE naprava z veliko tehnologije v ohišju. Slušni aparat je primeren za blago do srednjo izgubo sluha. Namesti se v ušesno školjko (v strokovnem žargonu concha), tik ob vhodu v zunanji sluhovod.

Poiščite najbližji studio za slušne aparate

Poiščite najbližji studio za slušne aparate

Katera oblika slušnega aparata je najbolj primerna za vas, vam bo z veseljem razložil slušni akustik v poslovalnici Audio Clarus.

Če je vaš ORL zdravnik diagnosticiral izgubo sluha in izdal naročilnico, vam ponujamo slušne aparate ITE v najmanjši možni izvedbi BREZ DOPLAČILA. 

NAROČITE SE NA PREGLED
Nazaj na vrh