Audio Clarus tudi v Mariboru!
V Mariboru na Grajskem trgu 1, odpiramo vrata oddelku za SLUŠNE APARATE v prostorih Optike Clarus. Preverite ugodnosti, ki vas čakajo.

Dobrodošli v centru dobrega vida in sluha!

V Mariboru na Grajskem trgu 1, odpiramo vrata oddelku za SLUŠNE APARATE: Audio Clarus.

V prostorih Optike Clarus boste sedaj našli vse na enem mestu: ob vhodu v poslovalnico vas čaka pestra izbira korekcijskih, sončnih, športnih in otroških očal ter okulistični pregledi! Če vas pot zanese v spodnje nadstropje pa se pred vami odpre oddelek za slušne aparate: Audio Clarus. 

Pestra izbira vušenih in zaušesnih slušnih aparatov, izdelki za zaščito sluha, ter dve akustični sobi, kjer vam natančno izmerimo vaš sluh.

Od ponedeljka, 12. 2. pa do sobote, 24. 2. 2024 vas pričakujemo z otvoritvenimi cenami:

✔️ izbran slušni aparat blagovne znamke Starkey, po redni ceni 1.117 €, znižan na 749 €. V primeru unovčitve naročilnice ZZZS je preostanek za plačilo slušnega aparata s sprejemnikom: 299 €!

✔️ izbran slušni aparat blagovne znamke Audio Service po redni ceni 1.117 €, znižan na 749 €. V primeru unovčitve naročilnice ZZZS je preostanek za plačilo slušnega aparata s sprejemnikom: 299 €!

**Otvoritveni popust v Audio Clarus velja do sobote, 24. 2. 2024. Velja le v poslovalnici Audio Clarus, Grajski trg 1. Velja na izbrane slušne aparate blagovne znamke po referenčni šifri akrtikla proizvajalca 21013581 (Audio Service) in 63292-105 (Starkey), 12 kanalne, v vnaprej izbranih barvah in so primerni za srednjo stopnjo izgube sluha. Popust vam priznamo v primeru, da je postopek uveljavljanja naročilnice za izbrani slušni aparat realiziran do 31. 5. 2024.

 

TEST SLUHA V MARIBORU
Nazaj na seznam
ODPIRAMO AUDIO CLARUS V MARIBORU!
Nazaj na vrh